fbpx

Winnaars Up2you bekend: Prijsuitreiking op 3 juli

De oproep om mee te doen aan Up2you – het project voor de jeugd in Midden-Drenthe – heeft een recordaantal van 28 inzendingen opgeleverd. Up2You daagt jongeren uit om met ideeën te komen waarmee zij hun eigen omgeving verbeteren. De prijsuitreiking is op woensdag 3 juli in het gemeentehuis in Beilen.

 

Van skatebaan tot schoolfeest en van het vernieuwen van de jeugdruimte tot het opzetten van een moestuin of een spectaculaire activiteit: via sociale media kwamen veel verschillende ideeën binnen. De inzendingen komen van zowel individuele jongeren, als jongerenorganisaties uit de dorpen van Midden-Drenthe.

De jury van Up2you Midden-Drenthe is bij alle inzenders langs gegaan en is onder de indruk van de creativiteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de ideeën van de jongeren. Aan de jury de lastige taak om de prijzen te verdelen. Het uiteindelijke doel is om met de jongeren alle initiatieven uit te voeren. De prijsuitreiking is op woensdag 3 juli om 18.30 uur in het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom.

Over Up2you

Up2you is een project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe in samenwerking met de gemeente Midden-Drenthe en het team jongerenwerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Meer informatie over Up2you is te vinden op de website: http://www.up2youchallenge.nl/